Om Oss


Vår vision föddes av viljan att göra försäkringsvärlden lätt att förstå och hantera, så att du som kund ska känna dig trygg med dina försäkringsköp och känna att du till fullo förstår vad det är du köper.
Varje kunds behov är annorlunda beroende på många olika faktorer. Kundens olika förutsättningar bidrar till en risk bedömning som i sin tur är grunden till priset för till exempel en försäkring .

Jämförelsetjänsten

bilforsakring24.net är en oberoende jämförelsetjänst för olika typer av försäkringar. Målet är att vara marknadens ledande och informations rikaste plattform åt alla försäkringsbolag såsom försäkringstagarna.

Vi har samlat marknadens ledande och mest seriösa försäkringsbolag under ett tack. Via oss får Du alltid samma pris som om du kontaktar försäkringsbolagen själv.

Varje dag hjälper våra välutbildade rådgivare upp till 2000 personer att se över sina försäkringar.
Tempot är högt men viktigast är ändå fokus på nöjda kunder vilket har gjort våra rådgivare till de mest kompetenta och effektivaste spjutspetsarna i branschen

Kostnadsfri jämförelse

Samtliga tjänster är kostnadsfri. Du betalar bara för de produkter du köper, om du väljer själv att köpa. Det är samma pris om du går via Oss som om du köper en produkt direkt via ett försäkringsbolag

Kontakta oss
Har du funderingar kring våra tjänster? ber vi dig att använda vårt kontakt formulär här.